A MURIT REGELE MIHAI

2376
3
A MURIT REGELE MIHAI - 61920364-1512473521.jpg
România este în doliu! Regele Mihai I, fostul suveran al țării noastre, a murit astăzi la vârsta de 96 de ani, la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală.










Reamintim că pe 8 noiembrie, Casa Regală anunța că Regele Mihai este 'în stare de suferință', alături de el fiind principesa Margareta și principele Radu, cu ocazia marii sărbători a Sfinților Mihail și Gavriil. 


Nu a fost organizat niciun eveniment cu ocazia zilei onomastice. La reședință s-au aflat angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mănăstirile din România care îl asistau pe Rege. Cu o seară înainte, pe 7 noiembrie, un trimis al mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Iosif, i-a dat Regelui Mihai Sfânta Împărtășanie.

Principesa Moștenitoare Margareta și principele Radu au ajuns pe 5 noiembrie în Elveția, după ce starea generală a fostului suveran se agravase și prezenta o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani pe 25 octombrie.


Comentează știrea

Mos Ion
5 decembrie 2017
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !

Din pacate Majestatea Sa nu a lasat nici un mostenitor demn pentru tronul tarii romanesti , dar eu inca sper ca intr-un viitor nu foarte indepartat monarhia sa revina la putere !

unul
5 decembrie 2017
Dumnezeu sa-l ierte!

Dumnezeu sa-l ierte! A fost un om sub vremuri, iar la acele vremuri nu stiu cum ar fi putut fi altfel. Si eu mi-as dori ca monarhia sa revina la putere, dar cu un urmas demn din vechile familii de domni români.

Răspuns la: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Adăugat de : Mos Ion, 5 decembrie 2017
Din pacate Majestatea Sa nu a lasat nici un mostenitor demn pentru tronul tarii romanesti , dar eu inca sper ca intr-un viitor nu foarte indepartat...
nae
5 decembrie 2017
hopan toale sigmarine

dupa sosirea-n tara a lui karol 1,ce-i pe mine si-n valiza,racanii aveau o mare problema de-ai spune pe nume,hohenzolern de sign maringhen,asa ca numele i-a fost romanizat in hopan toale sidmarine,seniorul poate nu merita aceasta ajustare dar urmasul lui, acest mihai 1,nu s-a ridicat nici o secunda la valoarea acestui frate de bunic,in afara de-a face 5 fete avare dupa parale n-a facut nimic

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4717 secunde