€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Vă plac vehiculele militare? O piesă de colecție, dar și banii… / GALERIE FOTO

Ştire online publicată Luni, 29 Octombrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
„Ofer spre vânzare un automobil care cu siguranță este un unicat. Este mașina ideală pentru iubitorii de vehicule militare care își doresc ceva mai deosebit. Mașina are un impact șocant la apariția în trafic și amintește de vremurile vechi. Era folosită ca autoutilitară de salvare, pompieri sau transport de marfă sau de persoane”.

Așa își descrie „bijuteria” scoasă la vânzare un proprietar din Sibiu.

Este vorba despre un TV 51, din 1972, model 68, produs la Întreprinderea Autobuzul București „Tudor Vladimirescu”. TV-ul a fost exportat în multe țări din blocul comunist, dar și în Asia și pe alte continente unde avea denumirea comercială „Tudor”.

Un exemplar produs la București a luat parte, alături de renumitul IMS, la expediția românească Transafricana din 1970-1971, în care a străbătut tot continentul negru, dus-întors, fără probleme.

„Cu siguranță, și acest TV 51 este o bucățică din istoria României. Mașina provine din stocurile armatei, unde doar a stat la loc uscat și a fost servisată pentru a fi aptă de eventualele intervenții. Este înmatriculat și omologat ca vehicul istoric, scutit de orice taxă”, mai spune proprietarul.

Date tehnice:

- 3.600 km la bord (reali)

- funcționează ireproșabil

- originalitate până la ultimul șurub

- are toate piesele de la IMS și nu se potrivește nimic de la TV 12

- motor de 2500 cmc, benzină, 70 de cai

- geamuri laterale și portbagaj în spate

- vopsea originală

- anvelope Danubiana noi

- 4x4 funcțional (se cuplează din habitaclu)

- trapa mare de fier

- portbagaj mare pe acoperiș

Și acum… prețul! Vânzătorul cere nu mai puțin de 8.000 de euro! Cum vi se pare oferta? 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Armata. Onoare şi Patrie!

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3767 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3146 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1969 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 1.1251 secunde