Scandal imens după debutul CM 2018. O televiziune a transmis ilegal meciurile din Rusia

302
Scandal imens după debutul CM 2018. O televiziune a transmis ilegal meciurile din Rusia - ad02mzymemm9mszoyxnoptriodniztm1-1529138670.jpg

Articole recomandate

Scandal imens în Orientul Mijlociu după debutul Campionatului Mondial din Rusia.Cel mai mare operator de cablu din Arabia Saudită este acuzat de o televiziune qatareză că ar fi transmis ilegal meciurile de la Campionatul Mondial din Rusia.

FIFA a intervenit după ce beIN Sports, postul care deține exclusivitatea în Orientul Mijlociu asupra drepturilor TV pentru Campionatul Mondial, a făcut o plângere. Qatarezii susțin că cei de la Arabsat ar fi furat semnalul de satelit al postului beIN și ar fi adăugat logo-ul postului BeoutQ peste cel existent.


"FIFA este conștientă că un canal pirat numit BeoutQ a transmis ilegal meciurile de la Campionatul Mondial 2018 în zona MENA (Middle East and North Africa - Orientul Mijlociu și Africa de Nord). FIFA tratează foarte serios furtul de proprietate intelectuală și precizăm că postul BeoutQ nu a primit acordul FIFA pentru a transmiste acest eveniment" a precizat, printre altele, într-un comunicat, Federația Internațională.

Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite, Egiptul și Bahrainul au rupt, pe 5 iunie 2017, legăturile diplomatice și de transport cu Doha, acuzând țara de susținerea terorismului.

După scandalul de anul trecut, Arabia Saudită a interzis operatorilor de cabul difuzarea postului beIN Sports, iar cei cărora aveau deja abonamente care includeau și postul qatarez li s-a transmis că nu-și pot reînnoi înțelegerile.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7527 secunde