Zona Viile Noi, fără apă rece astăzi

309
Constănțenii care locuiesc în zona Viile Noi nu vor beneficia de apă rece astăzi, timp de aproape zece ore. Pentru executarea unor lucrări de sectorizare și monitorizare debit și presiune apă, din municipiul Constanța, S.C. RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile astăzi, între orele 8,30 și 18,00. Vor fi afectați toți consu-matorii cuprinși în perimetrul delimitat de străzile Vârfu cu Dor - Democrației - Șoseaua din Vii - Cimitir Viile Noi, dar și abonații din zona delimitată de străzile Șoseaua din Vii - Ion Ursu - Vârfu cu Dor - Democrației.
Tot astăzi, pentru lucrările de igienizare și reabilitare rezervoa-relor de la Cota 20 Ovidiu, S.C. RAJA S.A. Constanța întrerupe furnizarea apei potabile în intervalul orar 8,00 - 20,00. Vor fi afectați consumatorii din localitățile Poiana și Oituz, dar și agenții de la intrarea în localitatea Mihail Kogălniceanu: Aeroportul Mihail Kogălniceanu, S.C. Dorna S.A., S.C. Ferma Avicola Agrafood SRL și Hanul Kartali.
"Ne cerem scuze față de consumatorii afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 05 Aprilie 2012
Stire din Social : Atenție se oprește apa!
Pagina a fost generata in 0.2933 secunde