€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Zona Pescărie din Constanța rămâne fără apă rece!

Ştire online publicată Joi, 19 Aprilie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru executarea lucrărilor de montare a unei vane pe conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de pe bd. Mamaia, zona Pescărie, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile din noaptea de marți, 24 aprilie, de la ora 23,00, până miercuri, 25 aprilie, la ora 6,00. 


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Unirii – Cașin - Pescarilor (zona de blocuri CERONAV) – bulevardul Mamaia (între Pescărie și Pavilionul Expozițional), dar și cei alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 37 și 38.


Utilizatorii din zona delimitată de bulevardul Mamaia și străzile Ciprian Porumbescu, Pescarilor, Grozești, Unirii, Lt. Economu și bulevardul Mamaia vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.


„Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, precizează reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7256 secunde