€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Zona Far din Constanța, fără curent electric

Ştire online publicată Luni, 15 Ianuarie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii din zona Far nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8.30 și 16.30, sunt afectați consumatorii de pe bulevardul 1 Mai nr. 3, blocul H10, scările A, B și C, întrerupere totală, precum și cei din zona bifurcației Cumpăna, cu Pompe RAJA Constanța Sud, întrerupere totală.

v v v

În restul județului, între orele 9 și 15, sunt anunțate întreruperi în localitatea 23 August, pe străzile George Călinescu, întrerupere parțială, pe sensul de mers către Constanța, pe partea dreaptă, respectiv pe strada Tudor Arghezi, întrerupere parțială.

De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Poarta Albă, pe străzile Căminului, Internatului, Poștei, Crinilor, aleea Sânzienelor, aleea Rozelor, aleea Cununiței și străzile Lalelelor, Lăcrămioarelor, Plopilor și Cantinei, întrerupere totală, dar și în localitățile Cogealac și Dorobanțu, întrerupere parțială. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7365 secunde