€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Zona Faleză Nord, fără curent electric

Ştire online publicată Luni, 25 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care locuiesc în cartierul Faleză Nord nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posture de transformare, SC E-Distribuție Dobrogea SA – Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada Soveja, numerele cuprinse între 11 și 17, cei de pe străzile Răchitași, Tabla Buții, Grozești, Onești, Dragoslavelor, Viceamiral Ioan Murgescu, Ion Borcea, Chiliei, numerele cuprinse între 80 și 128, bulevardul Mamaia nr. 203.


În restul județului, între orele 9 și 17, sunt anunțate întreruperi în localitatea Hârșova, pe strada Vadului, blocul V7A, scara A, și blocul V7B, scara A, întrerupere parțială, precum și în localitatea Ciorcârlia, pe străzile 1 Decembrie, Ștefan Mihăileanu, Florilor, Răsăritului, întrerupere parțială. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7302 secunde