Zona Dacia din Constanța, fără curent electric

222
1
Zona Dacia din Constanța, fără curent electric - curentelectricintrerupator7-1477582868.jpg
Constănțenii din zona Dacia nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.

Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe strada B. P. Hașdeu nr. 104, blocul H5, scările A și B, întrerupere totală, precum și cei de pe strada Oleg Danovski nr. 18.

XXX

În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Costinești, pe străzile Talazului, Berindei, prof. Alexiaru, Albatrosului, Delfinului, Tineretului, Pescărușului și Talianului, întrerupere totală, dar și în localitatea Eforie Nord, pe strada Bucovinei, blocul B7, scările A și B, întrerupere totală.

Între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Mihai Viteazu, întrerupere parțială, în localitatea Sinoe, întrerupere parțială, și în localitatea Cotu Văii, întrerupere totală. 

Comentează știrea

lamoine
28 octombrie 2016
Noi împrumuta bani ±2. 5% pe an

consolidarea datoriilor, a cumparat oa doua casa ... indiferent de motiv, te pot ajuta. Eu refinanțeze casa ta este în locul 1 sau al doilea, cu o rată rezonabilă. Totul este legal și se face onest, persoana serioasa numai. Va rugam sa ne contactati pentru mai multe informații: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4204 secunde