Zona Abator din Constanța, fără curent electric

200
Zona Abator din Constanța, fără curent electric - curent-1476977912.jpg
Constănțenii din zona Abator și cei din cartierul Coiciu nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore. Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, SC Enel Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 


Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe Șoseaua Mangaliei, blocurile SM1 și SM2, întrerupere totală, și pe strada Frunzelor, blocul P3, scara D - întrerupere totală. De asemenea, în același interval, sunt anunțate întreruperi în cartierul Inel II, pe aleea Berzei nr. 5, blocul K4, scara B, bloc K4, strada Dreptății nr. 3, blocul Q, scara A, scara B, întrerupere totală.


În restul județului, între orele 8 și 16, sunt anunțate întreruperi în localitatea Eforie Nord, pe strada Traian, blocul B1, scara A și scara B, întrerupere totală, dar și în localitatea Cumpăna, strada Răzoare, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 17, se oprește curentul în localitatea Mihai Viteazu - întrerupere parțială, în localitatea Sinoe, întrerupere parțială și în localitatea Cotu Văii - întrerupere totală. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4977 secunde