"Ziua Internațională a Familiei", sărbătorită la Cumpăna prin plantare de stejari

198

Articole de la același autor

Reprezentanții Primăriei Cumpăna au marcat, vineri, 15 mai, "Ziua Internațională a Familiei". Conform tradiției, la această dată, trăinicia unor familii din comuna Cumpăna este marcată de reprezentanții autorității publice locale, care au ocazia de a sărbători cele mai longevive cupluri ce aniversează fie nunta de aur, fie pe cea de argint, fie viitoarele cupluri la început de drum.

Astfel, vineri, Primăria și Consiliul Local Cumpăna au felicitat cele 12 familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, precum și cele opt tinere familii, oferindu-le cadouri simbolice, flori si diplome aniversare.

Mai mult, cu această ocazie, la propunerea primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, familiile sărbătorite au fost invitate să planteze câte un stejar pe teritoriul localității, simbol al trăiniciei și longevității.

"Datorită acestor cupluri longevive, comuna Cumpăna cu întâmplări bune sau mai puțin bune, este o familie tradițională care își așteaptă cu brațele deschise generațiile viitoare, cele opt cupluri care în acest an și-au unit destinele", a spus primarul localității Mariana Gâju. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3292 secunde