Ziua Dobrogei, sărbătorită cu oină, la Hârșova

448
1

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Oină Constanța, în colaborare cu Federația Română de Oină, inspectoratele școlare județene din Constanța și Tulcea, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Primăria Hârșova, organizează, astăzi, la Hârșova, prima ediție a Cupei Dobrogei la oină în sală. 


Competiția face parte din ansamblul activităților dedicate sărbătoririi Zilei Dobrogei. La activitatea rezervată sportivilor până în 14 ani s-au înscris nouă echipe (șase de băieți și trei de fete) din cele două județe. 


Federația Română de Oină a ținut să mulțumească organizatorilor pentru această inițiativă și a urat succes tuturor participanților. 


"Numărul mare de echipe înscrise dovedește că oina este pe drumul cel bun. Creștem de la an la an, iar lucrul acesta nu face decât să ne bucure", a declarat președintele FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.


Comentează știrea

costu
14 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5597 secunde