Zeci de polițiști îl caută încă pe Alexandru. Toți martorii, reaudiați

Joi, 07 Noiembrie 2019
336
Polițiștii constănțeni au anunțat, în cursul zilei de astăzi, că se continuă verificările pentru găsirea băiețelului de opt ani care a dispărut pe 2 noiembrie din localitatea Pecineaga. 


Astăzi, peste 50 de polițiști din cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, Serviciul Investigații Criminale, Serviciul Rutier, Poliția municipiului Mangalia, Secția 3 Rurală Mangalia, efectuează cercetări, în continuare, pentru stabilirea împrejurărilor dispariției și depistarea minorului. 


"În cursul acestei zile s-au reverificat toate traseele posibile a fi fost urmate de minor, se procedează la reaudierea tuturor persoanelor care au tranzitat localitatea în vederea identificării de aspecte noi care pot conduce la depistarea minorului. Toate activitățile sunt efectuate în prezența câinelui de urmă pentru verificarea tuturor pistelor vizate de anchetă", explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, Andreea Iliescu.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.1692 secunde