Zeci de mii de constănțeni, fără curent electric

818
Zeci de mii de constănțeni, fără curent electric - depuneridechiciurapeechipamentel-1328639227.jpg

Articole de la același autor

Vântul extrem de puternic și temperaturile scăzute înregistrate în cursul zilei de ieri au dus la înghețarea mai multor conductoare de curent, iar acestea s-au rupt. În plus, câteva crengi au fost smulse de viscol din copaci și au căzut pe liniile electrice. Potrivit companiei Enel Distribuție Dobrogea, 407 de posturi de transformare au rămas nealimentate. Incidentele au dus la întreruperea energiei electrice în 60 de localități constănțene, unde mai mult de 25 de mii de cetățeni au rămas fără curent.
Printre comunele afectate, se numără Piatra, Corbu de Sus și de Jos, Pecineaga, Dulcești, Vânători, Moșneni, Țepeș Vodă, Siliștea, Dunărea, Capidava, Grădina, Cheia, Râmnic, Saraiu, Gârliciu, Palazu Mic, Gura Dobrogei, Casian, Plopeni, Nuntași, Tariverde, Cogealac, Fântânele, Basarabi, Valu lui Traian, Negru Vodă, Ovidiu, Răzoare, Lipnița, Gorun, Carvan Mare și Mic, Cuingiuc, Galița, Gârlița, Esichioi, Ostrov, Nisipari și Poarta Albă.
De asemenea, din cauza lipsei termoficării, în Mangalia au apărut și ieri suprasarcini în urma utilizării în exces a aparatelor electrice pentru încălzirea locuințelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3315 secunde