Zeci de arbuști, plantați în Țara Piticilor

274
Zeci de arbuști, plantați în Țara Piticilor - zecidearbusti-1591966870.jpg

Articole de la același autor



Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie prinde culoare! În cursul zilei de astăzi, au fost plantați 50 de arbuști ornamentali care vor îmbogăți decorul verde al îndrăgitului parc de distracții.


Toate exemplarele de plante sunt din specii ornamentale rezistente la condițiile specifice de climă și sol. Au fost plantați arbuști din speciile Buxus, Cupressus, Berberis, Photinia, Piracantha și Budleja. Acțiunea derulată de Regia Autonomă "Exploatarea Domeniului Public și Privat" Constanța a fost dedicată Zilei Internaționale a Mediului, fiind organizată cu sprijinul companiei United Shipping Agency, membră a COFCO International. 


 Amintim că RAEDPP Constanța a instalat în Țara Piticilor, încă de la începutul acestui an, un sistem de irigații care se programează electronic și poate uda întreaga suprafață de spațiu verde din parc. El cuprinde un circuit prin picurare pentru gardurile vii și arbuști și o parte din arborii din parc și un alt sistem de aspersoare care împrăștie particule foarte fine de apă pe toată suprafața verde a parcului.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5909 secunde