Zboruri internaționale, anulate

110
Zboruri internaționale, anulate - boeingwizzair-1406102005.jpg

Articole recomandate

Compania aeriană Wizz Air a anunțat că suspendă zborurile către aeroportul din Tel Aviv până miercuri noapte, în urma recomandării făcute de Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA), din cauza riscului unor atacuri cu rachetă.

"Ca urmare a recomandarilor emise de FAA către companiile aeriene americane, Wizz Air a decis să suspende operațiunile către aeroportul Tel Aviv Ben Gurion până miercuri, 23 iulie la miezul nopții. Wizz Air continuă să monitorizeze situația, iar orice schimbare survenită va fi anunțată la momentul potrivit", se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Autoritatea aeronautică federală din Statele Unite (FAA) a interzis toate zborurile avioanelor de pasageri americane în zona Israelului, timp de 24 de ore, din cauza conflictului între armata israeliană și mișcarea Hamas.

"Interdicția a fost emisă ca urmare a unui atac cu rachete care a avut loc la un kilometru și jumătate de Aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv și se aplică doar companiilor aeriene americane", anunța Autoritatea aeronautică americană, scrie mediafax.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 August 2012
Stire din Actual : Wizz Air a modificat orarul zborurilor
Pagina a fost generata in 0.4701 secunde