Zbor direct de la Constanța în Antalya, în 2020. Urmează Grecia?

1660
Zbor direct de la Constanța în Antalya, în 2020. Urmează Grecia? - fotofondzbordirect1-1571431104.jpg

Articole de la același autor

Începând din vara anului următor, constănțenii vor putea zbura spre Antalya direct de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, fără să fie nevoiți să meargă la București. Paralela 45 lansează un zbor charter spre Antalya, în sezonul 2020. Cursa va avea plecări săptămânale, în perioada 14 iunie - 6 septembrie, și este operată de compania Corendon.


Peste 25.000 de români au mers în vara 2019 în vacanță în Turcia, cu zboruri charter sau cu transport individual, numărul curselor charter săptămânale ajungând vara aceasta la 19. Pentru 2020 se estimează o creștere cu 15% a numărului de turiști.
Zborul de la Constanța, o premieră pe piața românească, este unul dintre cele 11 zboruri spre Antalya organizate de turoperatorul Paralela 45 în sezonul următor din București, Cluj Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureș Suceva, Iași, Bacău. Pachetele pentru Antalya din Constanța au fost lansate încă din luna septembrie, odată cu apariția ofertei Early Booking pentru vacanța de vară 2020. În aproape două luni, 10% dintre acestea au fost rezervate.


"Antalya se prefigurează a fi, din nou, vedeta sezonului estival, pentru al treilea an consecutiv. Cele mai mari reduceri de preț în perioada Early Booking, de 40%, vin de la partenerii noștri hotelieri turci și primele vânzări de vacanțe pentru vara 2020 au fost făcute deja. Turiștii români știu produsul all-inclusive turcesc și profită de lansarea Early Booking încă din 2019", a declarat Alin Burcea, reprezentantul Paralela 45.


Vacanță cu plata în rate
Turiștii au ales hoteluri de cinci stele cu multe facilități pentru copii, piscine, locuri de joacă, tobogane, meniuri speciale, mini-discotecă, ateliere creative, pătuțuri speciale, dar și pentru adulți, cum ar fi serviciile de masaj și saună. Plata vacanței se poate face și în rate, plătind cu cardurile de credit de la băncile partenere turoperatorului. Cea mai recentă variantă este plata în până la 12 rate, fără dobândă.


Zborurile charter către Antalya ar putea fi urmate, într-un an, doi, de zboruri directe către Grecia. "Suntem în discuții și negocieri și pentru Grecia. Deocamdată nu am stabilit destinația, însă cea mai căutată este Creta, unde sunt și două aeroporturi. Sperăm să reușim să stabilim și această legătură, știind că anul trecut toată Grecia a fost plină de români", a mai spus Alin Burcea.


"Charterul spre Antalya înseamnă o oportunitate de dezvoltare pentru noi. Vom avea pasageri mai mulți. Este un lucru bun pentru constănțeni, în primul rând, pentru că pot să călătorească mai repede spre Antalya. Check-in-ul se poate face cu două ore înainte, deci nu vor mai pierde timpul pe autostradă, nu vor mai cheltui bani în plus până la București, deci este un lucru bun pentru toată lumea", a concluzionat Bogdan Ionuț Artagea, directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6793 secunde