Week-end la Centrul "Jean Constantin". Proiecție de gală a filmului "Arest"

257
Week-end la Centrul

Articole de la același autor

Dacă încă este frig afară și nu e vreme de plimbări, constănțenii sunt invitați la cinema. Primul weekend din noiembrie debutează în forță în sala Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin".


Sâmbătă, de la ora 12.00, publicul constănțean poate viziona "Familia Addams", în regia lui Greg Tiernan și Conrad Vernon. 
Din distribuție fac parte Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Oscar Isaac, Finn Wolfhard, Allison Janney, Aimee Garcia și Nick Kroll. Preț biletului întreg este 18 lei întreg, 4,5 lei pentru  copii, elevi, studenți, și nouă lei pentru pensionari. De la ora 17.30, sunteți invitați la proiecția de gală a filmului "Arest". Cel de-al doilea lungmetraj semnat de Andrei Cohn îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu, alături de András Hatházi, Liviu Pintilieasa, Sorin Cociș și Marian Alexoaia.
În august 1983, arhitectul Dinu Neagu împreună cu soția și cei doi copii, un băiețel și o fetiță, sunt pe o plajă de nudiști din apropierea unei zone industriale. Dintr-o mașină coboară doi securiști, care îl iau la București pentru o declarație despre care nu-i oferă prea multe detalii.


Filmul continuă în arestul miliției, unde arhitectul Neagu este închis în aceeași cameră cu Vali, deținut de drept comun, folosit ca torționar de către securitate în schimbul unor favoruri. Lucrurile capătă o întorsătură din ce în ce mai absurdă de la o zi la alta.


Scenariul filmului este semnat de Andrei Cohn și Alexandru Negoescu, iar dialogurile sunt scrise de Andrei Cohn, imaginea de Andrei Butică iar producătorul filmului este Anca Puiu. Biletul întreg costă 16 lei întreg, pentru copii, elevi și studenți este patru lei, iar pentru pensionari este opt lei. 


Tot sâmbătă, începând cu ora 20.00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Arnold Schwarzenberger, Mackenzie Davis, Linda Hamilton și Natalia Reyes în "Terminator: Destin întunecat". 


Eroi și supereroi
"Maleficient: Suverana Răului" revine duminică, 3 noiembrie, în sala de cinema a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin". Sunt programate 2 proiecții, de la ora 12:00 și de la ora 15:00. Regalul cinematografic continuă cu "Zombieland: Rundă dublă", în regia lui Ruben Fleischer, care va fi proiectat de la ora 20.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.339 secunde