Week-end cu motoare și mult rock, la Mamaia. Începe Seawolves Bike Fest

1384

Articole de la același autor

Rockerii pasionați de motoare din țară și din străinătate se vor reuni, week-end-ul următor, la Mamaia, la cea de-a 11-a ediție a celui mai mare festival moto-rock din România: Seawolves Bike Fest. Timp de trei zile, peste 5.000 de participanți își vor tura motoarele și vor asculta mult rock, la malul mării, sub soarele plăcut de iunie. 


"Seawolves MC România dedică al doilea week-end din iunie, 8-10 iunie, bikerilor și iubitorilor de rock la Camping S în Mamaia Nord. Am pregătit trei zile la mare cu muzică bună, concursuri, bere rece, grătare încinse, artificii și tradiționala paradă cu sute de motoare puternice", spun organizatorii. 


Sunt invitați toți cei care iubesc să trăiască liber, fie ei motocicliști, iubitori ai muzicii rock sau pur și simplu curioși. Iar primii 75 de bikeri care vor veni de la peste 500 de km distanță vor fi premiați de către unul dintre sponsori cu un schimb de ulei pentru motocicletă. 


Bikerul desemnat să prezinte trupele pe scena Seawolves Bike Fest 11 este Cristian Hrubaru, de la Rock FM. Motocicliștii care ajung vineri se vor bucura, începând cu ora 18.00, de concertele trupelor Ziua Liberă, Jaw Breakers - Tribute Judas Priest, Forevermore - Tribute Whitesnake, Wire - Tribute AC/DC și Rammsturm (Ungaria) - Tribute Rammstein.


Evenimentele de sâmbătă vor fi deschise cu o paradă moto de câteva sute de motoare, care ia startul la ora 13.00 și va străbate Mamaia și orașul Constanța. Parada moto va fi urmată de tradiționalele concursuri cu premii. La asfințit, vor concerta trupele SIAJ, din Republica Moldova, Fallen Arise, din Grecia, Trooper și Vița de Vie. 


Atât vineri, cât și sâmbătă târziu în noapte, după show-ul dedicat adulților, vă vor ține treji până dimineață cu muzica lor la focul de tabără de pe plajă tobarul de la Compact, John Micu, împreună cu vestitul folkist constănțean Silviu Covaci și basistul Virgil Stoica. 


Accesul în festival se va face pe bază de brățări, acestea fiind valabile pe toată perioada festivalului și asigură intrarea în zona de concerte, concursuri și terase. 


Cazarea este gratuită la cort, în limita locurilor disponibile. Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, într-un spațiu special amenajat și supravegheat non-stop, în interiorul campingului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Social : Dolarul a pierdut 2,35 bani
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Social : Iată cât aur deține BNR
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Social : Noi locuri de muncă pentru șomeri
Miercuri, 06 Iunie 2018
Stire din Social : Noi locuri de muncă pentru șomeri
Pagina a fost generata in 1.7929 secunde