Vreți să vă faceți testul HIV? Mergeți la Policlinica nr. 1

300
Vreți să vă faceți testul HIV? Mergeți la Policlinica nr. 1 - vretisafacetitestulhiv-1551042313.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii se pot testa HIV într-un cabinet nou- nouț. Fundația "Baylor Marea Neagră" a reușit în cele din urmă să renoveze și  să modernizeze la începutul acestui an, cabinetul de testări din cadrul Policlinicii nr. 1. 


"Pentru noi este important să facem astfel încât serviciile noastre de testare voluntară să fie ușor de accesat de toți cei interesați. Acesta este motivul pentru care susținem trei centre de testare, dintre care două în municipiul Constanța, unde ne adresăm unui număr mare de beneficiari și potențiali beneficiari. Investiția în renovarea și modernizarea cabinetului din Policlinica 1 a reprezentat un efort necesar: acum îi vom putea întâmpina pe toți cei interesați într-un spațiu modern și prietenos. Oamenii sunt interesați să își afle starea de sănătate dacă sunt îndeplinite câteva condiții: să fie ușor să acceseze astfel de servicii, să fie la îndemână, să fie gratuite, să nu fie condiționate, de exemplu, de asigurarea medicală.", a declarat directorul Ana-Maria Schweitzer. 


Precizăm că proiectul de investiții a început luna trecută, iar în perioada desfășurării lucrărilor, cabinetul de testare din Centrul de Excelență Clinică Baylor a preluat și efectuat și testările care fuseseră programate pentru cabinetul din Policlinica 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.429 secunde