Mai multe ştiri online:

Vreți să munciți peste hotare? Informați-vă!

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Luna aceasta, se derulează prima etapă a celei de-a doua ediții a campaniei „Informare acasă! Siguranță în lume!”, inițiată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Aceasta are ca scop creșterea gradului de informare a românilor cu privire la riscurile la care se pot expune odată cu decizia de a căuta un loc de muncă, un program de studiu sau alte oportunități în străinătate. Această etapă a campaniei se adresează elevilor, studenților, profesorilor și directorilor de școli. 


Astfel, reprezentanții agențiilor de ocupare au furnizat informații cu privire la măsurile active destinate atât persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și angajatorilor. De asemenea, aceștia au susținut ideea că această campanie de informare este binevenită, întrucât cetățenii români care doresc să plece peste hotare pentru a studia sau a lucra trebuie să își cunoască drepturile și să știe cum să acționeze când acestea le sunt încălcate. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8575 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4037 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2960 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7394 secunde