Mai multe ştiri online:

Vreți să lucrați în străinătate? Se caută ajutor de bucătari

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 Iunie 2019. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
În fiecare săptămână, angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, o mulțime de locuri de muncă. În această perioadă, cei dornici să lucreze în străinătate, pot opta pentru cele 457 de locuri de muncă vacante. De data aceasta, cele mai multe oferte sunt disponibile în Ungaria, unde se caută ajutor de bucătari, asistenți comerciali, brutari, bucătari, casieri, cofetari, dar și consilieri vânzări, dulgheri sau electricieni.


Angajatorii din Germania ocupă locul doi în ceea ce privește ofertele, ei punând la dispoziția celor interesați posturi de bucătari, electricieni, grădinari, inspectori tehnici de tren, măcelari. La rândul lor, olandezii sunt în căutare de culegători de ardei, muncitori necalificați în grădinărit și horticultură, precum și procesori bulbi de flori.


În Norvegia este nevoie de grădinari, instalatori ventilație, mecanici auto, medici hematologi, iar în Austria se caută montatori de mobilă și muncitori calificați în domeniul forestier. Ofertele scad considerabil în 
Danemarca, Slovacia, Finlanda, Suedia, Belgia și Franța.


Ca și până acum, persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.eures.anofm.ro sau se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă  din Constanța. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7849 secunde