Vreţi să donați sânge? Vă puteți programa cu minimum 24 de ore înainte

327
Vreţi să donați sânge? Vă puteți programa cu minimum 24 de ore înainte - donaresange-1612182805.jpg

Articole de la același autor

Luna aceasta aveţi posibilitatea de a dona sânge şi sâmbătă, 27 februarie. Instituţia a introdus posibilitatea programării pentru donarea de sânge care se poate face cu minimum 24 de ore înainte. Aceasta se face la numărul de telefon 0774.665.815, de luni până vineri, între orele 12.30 şi 14.30. Programări se pot face şi pe aplicaţia „Donorium”.
„Solicitările de sânge și componente sanguine ale spitalelor din județ și din București sunt în creștere, dar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient, comparativ cu cererile”, este mesajul reprezentanților Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.
Ei au precizat că pacienți cu boli grave, copii și adulți, au nevoie de tratament transfuzional, iar fără ajutorul donatorilor de sânge, nu li se poate asigura acest tratament.
„Vă rugăm să nu ignorați acest mesaj și să luaţi în considerare oportunitatea de a oferi unui necunoscut o oră din sâmbăta dumneavoastră liberă, devenind donator de sânge”, au precizat reprezentanții CRTS Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7113 secunde