Mai multe ştiri online:

Vreți produse sănătoase? Haideți la târg!

Ştire online publicată Miercuri, 19 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Târgul Național de Produse Tradiționale, ediția a II-a, Constanța, ce se va desfășura între 21-23 septembrie în incinta parcului Aqua Magic, Mamaia invită pofticioșii și iubitorii de tradiție să fie activi în sezonul bunătăților tradiționale românești preparate de gospodine din legume și fructe proaspete specifice perioadei cărora li se alătura lactatele, brânzeturile și preparatele din carne, multe dintre ele atestate tradițional. Cine este în căutare de materie primă de bună calitate pentru zacuscă, salată de vinete, gem, dulceață, sau dorește să achiziționeze bunătățile deja preparate după rețete tradiționale, autentice au ocazia să găsească toate acestea la Târgul Național de Produse Tradiționale de la Constanța.


La târg vor fi prezenți producători din toata țara, cu povesti frumoase și produse sănătoase, atestate tradițional.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7557 secunde