Vreți o locuință modernă direct de la dezvoltator? Solid House este soluția!

6099

Articole de la același autor

După cum deja știu cei din zona imobiliarelor, în Constanța există o mare nevoie de a construi locuințe. Motivul este legat tocmai de faptul că cererea este mare, iar cele mai multe locuințe noi sunt achiziționate încă din faza de proiect. Chiar dacă, de multe ori, cei care ar trebui să ajute la dezvoltarea unor proiecte imobiliare încearcă să pună piedici dezvoltatorilor din domeniu, există și oameni de afaceri care nu se dau bătuți în lupta cu hârțăgoraia din România.

Este și cazul firmei Solid House. Seriozitatea și profesionalismul dovedite în alte proiecte care au devenit realitate, dar și satisfacția clienților i-a făcut pe patronii firmei să continue. Așa a luat naștere un nou proiect îndrăzneț care vizează ridicarea unui ansamblu rezidențial - Solid Residence - situat pe strada Corbului nr. 3, din Constanța, ce urmează să fie amplasat pe un teren în suprafață de 6.000 mp.

Noul ansamblu rezidențial va fi alcătuit din trei corpuri de clădire cu regim de înălțime 2S+P+10E și va dispune de parcare subterană.

Proiectul oferă apartamente premium, ideale pentru exploatare ca și locuință permanentă sau cu un randament foarte bun de închiriere.

Totodată, pentru siguranța și confortul celor ce vor locui la Solid Residence se vor asigura un confort maxim și siguranță, spații verzi amenajate, loc de joacă, complex care va funcționa în circuit închis. Accesul se va face pe bază de legitimație, iar întreg ansamblul va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Proiectul include 83 de garsoniere cu suprafețe cuprinse între 37.90 mp și 76.20 mp construiți, 154 de apartamente cu două camere cu suprafețe cuprinse între 61.70 mp și 78.15 mp și 42 de apartamente cu trei camere cu suprafețe cuprinse între 97.50 mp și 156.35 mp. La parter sunt prevăzute spații cu destinație comercială, iar locurile de parcare vor fi asigurate în incinta complexului la parter și în cele două subsoluri.

În ceea ce privește apartamentele, acestea se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele și dotările necesare: gresie, faianță, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Așadar, cei care doresc să cumpere o locuință modernă au de unde alege, cu atât mai mult cu cât reprezentanții firmei au transmis că, pentru potențialii clienți, au oferte promoționale până în luna noiembrie. Cei interesați să obțină mai multe informații referitoare la cumpărarea unei locuințe în acest ansamblu rezidențial o pot face apelând numărul de telefon 0736.888.999.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1303 secunde