X
X
Mai multe ştiri online:

Vreți loc de parcare? Nu uitați de plata taxei de rezervare!

Ştire online publicată Joi, 20 Februarie 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Constănțenii care au loc de parcare rezervat trebuie să achite taxa până pe 31 martie. De asemenea, taxa de întreținere cimitire/loc de veci aferente anului 2020 este anuală și se achită integral până la data de 31 martie 2020.

Cuantumul taxei de parcare pentru persoanele fizice este de 200 de lei pe ani, iar pentru persoane juridice este de 900 de lei pe an pentru autoturisme și 1.800 de lei pe an pentru autoutilitarele cu masa maximă autorizată mai mică de 2,4 tone și gabarit care se încadrează în dimensiunile standard ale locului de parcare destinat autoturismelor. Cuantumul taxei de întreținere cimitire/loc de veci este de cinci lei pe metru pătrat, pe an.

"Neachitarea taxei până la termenul scadent conduce la anularea rezervării și redistribuirea locului de parcare în situația în care sunt depuse alte cereri în acest sens. De asemenea, pentru neplata la termenul scadent atât a taxei de rezervare a locului parcare, cât și a taxei întreținere cimitire/loc de veci, se datorează majorări de întârziere în cuantum de 1%, calculate pentru fiecare lună sau fracție de lună, începând cu ziua imediat următoare termenului scadent", explică reprezentanții Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3971 secunde