Vremea se răcește și vin ploile. Toamna își intră în drepturi

664
Vremea se răcește și vin ploile. Toamna își intră în drepturi - 00143044large1509976673-1569234124.jpg

Articole recomandate

Ploile revin în forță începând de marți, dar spre sfârșit de săptămână vremea se va îndrepta. Nopțile viitoare vor fi mai cade decât normalul perioadei, dar în timpul zilei temperaturile vor fi mai mici decât media statistică a acestor zile.


"Se răcește, vin și ploile. România este sub un sistem noros, dar mai sunt și zone libere, unde ne vede soarele. Mâine în special în jumătatea de sud vor fi ploi, pe arii restrânse vor fi cantități de apă moderate, 15 l/m2. Pot fi averse și descărcări electrice. Valorile termice coboară, aici în Sudul țării vor fi mâine maxime de 18-20 de grade, inclusiv în Capitală va fi mai frig decât azi. Nopțile vor fi mai cade decât normalul, dar în timpul zilei va fi chiar mai frig decât e normalul perioadei, cu greu vom face 23-24 de grade", a explicat Elena Cordoneanu, meteorolog Realitatea TV.

Spre sfârșitul săptămânii, vremea se îndreaptă parțial, va fi soare și temperaturi în creștere, arată meteorologul. Din fericire, nici în această săptămână nu vor veni la noi mase de aer extrem de reci. Deocamdată este o toamnă blândă.

Marți - pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros în jumătatea de sud a țării, unde va ploua pe arii extinse, iar temperaturile se vor situa sub cele normale în ultima decadă a lunii septembrie.


În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare, ploile se vor semnala pe spații restrânse, iar regimul termic va fi caracterizat de valori ușor mai ridicate decât cele obișnuite. Vor fi mai ales averse, izolat vor fi posibile descărcări electrice, iar pe spații mici se pot cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate, trecătoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17-18 grade in depresiuni și 23-24 de grade in nord-vest.

Miercuri - valorile termice se vor situa în jurul celor normale la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 16-17 grade in estul Transilvaniei și 23 de grade la Calarasi. Cerul va avea înnorări și va ploua temporar în cea mai mare parte a țării.


sursa: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 22 Septembrie 2019
Stire din Social : METEO. Vremea se răcește, revin și ploile
Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 07 Septembrie 2019
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5101 secunde