Vreme ușor instabilă și ploi slabe, săptămâna aceasta, la Constanța

333
Vreme ușor instabilă și ploi slabe, săptămâna aceasta,  la Constanța - vremea3-1520781287.jpg

Articole de la același autor

După week-end-ul de primăvară autentică, vremea devine ușor instabilă la malul mării. Meteorologii anunță o ușoară răcire, nori, dar și ceva ploi. Este însă un regim termic normal pentru această perioadă a anului și ne vom bucura și de ceva soare.

Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă moderat, cu unele intensificări temporare, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 10 grade Celsius. Peste noapte, sunt așteptate ploi și termometrele vor indica minimum 7 grade.

Mâine, aversele vor continua, dar va fi ceva mai cald pe timpul zilei. Vântul se va mai domoli. Se vor înregistra între 6 și 11 grade.

Miercuri, iese soarele și vor fi aceleași temperaturi, însă joi se răcește până pe la 9 grade în cursul zilei și 5 grade noaptea. Se vor semnala ploi slabe în cursul dimineții. Vineri, va fi parțial înnorat, însă nu va mai ploua și vor fi din nou între 6 și 9 grade.

Week-end-ul aduce și soare, și nori. Va fi călduț ziua, cu 11 grade Celsius, doar noaptea este posibil să cadă câteva picături. Duminică, va fi înnorat și vânt, așa că abia se vor înregistra 8 grade ziua și 3 grade noaptea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3611 secunde