Vreme ușor instabilă și maxime de 15 grade Celsius, astăzi, la Constanța

116
Vreme ușor instabilă și maxime de 15 grade Celsius, astăzi, la Constanța - vremeusorinstabila-1392137493.jpg

Articole de la același autor

Primăvara dă din ce în ce mai multe semne că se instalează mai devreme. Temperaturile au crescut simțitor în ultimele zile și astăzi vor atinge valori de luna martie sau chiar aprilie. 


La Constanța, meteorologii anunță, pentru astăzi, cer variabil, cu soare, vânt slab până la moderat, dinspre sud, și o maximă termică de 15 grade Celsius. Peste noapte, va fi mai mult înnorat și vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius. 


Mâine se va mai răcori puțin, dar asta din cauză că soarele se va ascunde după câțiva nori. Cu toate acestea, valorile termice se vor încadra între 1 și 11 grade Celsius. Iar în week-end, temperaturile vor crește din nou. 
În restul țării, astăzi, vremea se menține caldă și chiar deosebit de caldă în regiunile intracarpatice, precum și în zonele deluroase și montane. Astfel, temperaturile maxime sunt cuprinse între 7 și 17 grade, izolat mai scăzute în Moldova, dar și ușor mai ridicate local în vest și în centru. 


Cerul este variabil, cu înnorări temporare mai ales în regiunile vestice, unde local, în special noaptea, va ploua. În restul teritoriului, doar izolat sunt posibile ploi slabe, iar în orele dimineții sunt condiții de ceață. Vântul suflă slab și moderat, cu unele intensificări la munte, în partea de vest a țării și izolat în celelalte zone. Minimele termice se încadrează între -3 și 8 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Marţi, 11 Februarie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 04 Februarie 2014
Stire din Social : Ninsoare slabă, astăzi, la Constanța
Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Actual : Vreme extremă în Japonia
Pagina a fost generata in 1.2188 secunde