€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Vreme ușor instabilă, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 14 Martie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Vremea dă semne că își revine și primăvara se întoarce la Constanța. Meteorologii anunță o ușoară instabilitate atmosferică, dar temperaturile sunt în creștere, așa că în week-end ne vom bucura din nou de soare.


Astăzi, la Constanța, cerul este temporar înnorat și vântul suflă slab, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 8 grade Celsius. Peste noapte, norii se vor mai înmulți și termometrele vor indica minimum 5 grade. Mâine, se mai încălzește puțin și câțiva nori rămân în zonă.


În schimb, pentru sâmbătă se anunță cer însorit și valori termice cuprinse între 7 și 14 grade. Și mai frumos va fi duminică, pentru că vom avea din nou între 8 și 17 grade, cu mult soare. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3742 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1106 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8317 secunde