Vreme însorită, dar rece, astăzi, la Constanța

101
Vreme însorită, dar rece, astăzi, la Constanța - vreme-1379604954.jpg

Articole recomandate

Vremea continuă să se răcească în zona Dobrogei, chiar dacă ploile ne-au ocolit. Astăzi, la Constanța, cerul va fi senin, dar temperaturile abia dacă vor depăși 20 de grade Celsius și vântul va sufla moderat, dinspre vest. Peste noapte, norii se vor ține departe și termometrele vor indica minimum 11 grade. 

Sâmbătă se mai încălzește puțin, dar duminică va fi din nou răcoare, mai ales că vor apărea și câțiva nori și vremea va deveni ușor instabilă. 

Deși valorile termice diurne vor crește ușor în regiunile intracarpatice, vremea va fi răcoroasă în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în vestul, nordul și centrul teritoriului, unde pe arii restrânse va ploua slab, cu precădere în prima jumătate a intervalului. Vântul va prezenta intensificări locale la munte și izolate în restul teritoriului, mai ales în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 0 grade. Spre dimineață, cu totul izolat vor fi condiții de ceață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea în week-end, la Constanța
Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5691 secunde