Vreme deosebit de caldă, dar instabilă, în week-end

300
Vreme deosebit de caldă, dar instabilă, în week-end - vremea1351615084-1351892006.jpg

Articole de la același autor

Luna noiembrie a debutat cu temperaturi de primăvară, la Constanța. Și week-end-ul acesta toamna ne va alinta cu soare, vânticel cald și maxime în jurul a 20 de grade Celsius.


Sâmbătă, 3 noiembrie, cerul va fi variabil, iar soarele își va arăta razele pe parcursul întregii zile. Vântul va adia ușor, iar meteorologii estimează temperaturi de 19 grade Celsius. Peste noapte se va mai răci puțin, până pe la 12 grade, iar duminică va fi din nou deosebit de cald. Acesta ar putea fi însă week-end de anul acesta, cu temperaturi atât de mari. Spre sfârșitul săptămânii viitoare se răcește simțitor și se vor instala din nou ploile.

În restul țării, sâmbătă și duminică, vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ceață mai ales dimineața și noaptea în zonele joase. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -4 grade. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum va fi vremea duminică, la Constanța
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Social : Cum se anunță iarna la Constanța
Pagina a fost generata in 1.606 secunde