Vreme deosebit de caldă, astăzi, la Constanța. De mâine, ploi și furtuni

428
Vreme deosebit de caldă, astăzi, la Constanța. De mâine, ploi și furtuni - vreme-1464715949.jpg
Prima zi de vară calendaristică vine cu vreme foarte caldă pe litoral și cu mult soare. Bucuria va fi însă una de scurtă durată căci, de mâine, meteorologii anunță din nou ploi și furtuni. Temperaturile vor mai scădea puțin, ajungând la valorile normale pentru această perioadă.


Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă slab, dinspre nord-vest. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. La noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 17 grade. 


De mâine, revine instabilitatea atmosferică și va ploua în fiecare zi până săptămâna viitoare. Se mai răcește puțin, până pe la 23, 24 de grade. "Descărcările electrice sunt fenomene perfect normale pentru această perioadă a anului. Toată săptămâna se va semnala instabilitate atmosferică și aceste descărcări electrice sunt posibile în fiecare zi, asociate cu intensificări ale vântului. Acestea se vor manifesta mai ales în zona litoralului și nu în restul județului", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, Marius Coțofan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5492 secunde