VREME DE MIEZ DE VARĂ DE RUSALII. Temperaturile ajung până la 31 de grade

599
VREME DE MIEZ DE VARĂ DE RUSALII. Temperaturile ajung până la 31 de grade - peisajedevara20-1496417946.jpg

Articole recomandate

Meteorologii vin cu vești minunate pentru această perioadă. Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. În unele zone, vor fi condiții de grindină, iar cantitățile de apă vor fi pe spații mici mai însemnate.


În această noapte, cerul va avea unele înnorări în regiunile sudice și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat. Temperaturile minime se vor încadra între 4 - 5 grade în depresiuni și 18 grade pe litoral și în sud-vestul Olteniei.


Sâmbătă, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 de grade pe litoral și 31 de grade în Câmpia de Vest. În sud-vestul și sudul țării precum și în zona montană, temporar înnorările vor fi accentuate și în special după-amiaza și seara, local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe alocuri, vor fi căderi de grindină și cantități mai importante de apă. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat și la cote mai reduse.


Pentru duminică, meteorologii anunță vreme mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în regiunile sud-vestice și la munte, unde local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, dar trecător și în restul teritoriului. Temperaturile maxime, în ușoară creștere față de ziua anterioară, se vor încadra între 22 de grade pe litoral și 32 de grade în Câmpia de Vest.










Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde