Vreme călduroasă în continuare, pe litoral

143

Articole de la același autor

Vremea rămâne călduroasă și însorită și în zilele următoare, pe litoral. Meteorologii au emis o informare de ploi torențiale pentru întreaga țară, însă se pare că furtunile vor sta departe de malul mării.


Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, începând de astăzi și până vineri dimineață, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente în regiunile vestice și nord-vestice, apoi aria lor se va extinde treptat și în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 de litri pe metru pătrat și, izolat, 40 – 50 de litri pe metru pătrat.


La Constanța, însă, ne bucurăm în continuare de vreme frumoasă și călduroasă. Astăzi, cerul este senin și vântul suflă slab, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 28 de grade Celsius. Peste noapte, va fi din nou senin și termometrele vor indica minimum 20 de grade. Mâine, va fi mult mai cald, din nou cu vreme însorită. Valorile termice se vor încadra între 19 și 31 de grade. Vineri, se răcorește și sunt așteptate ceva averse izolate. Vor fi între 19 și 25 de grade. Iar pentru sâmbătă și duminică sunt anunțate între 19 și 28 de grade Celsius. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 02 August 2019
Stire din Social : Vreme schimbătoare pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6406 secunde