Vreme caldă, dar instabilă, în week-end, la Constanța

381
Vreme caldă, dar instabilă, în week-end, la Constanța - vreme-1420823985.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea va continua să se încălzească, astfel că va deveni ușor mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Maximele termice vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar minimele se vor încadra, în general, între 0 și 5 grade. În vestul, nord-vestul și centrul țării, cerul va fi mai mult noros și, mai ales în cursul zilei, pe arii extinse vor cădea precipitații mixte la munte și predominant sub formă de ploaie în rest. În Banat și Crișana, izolat, se vor cumula cantități de peste 15 litri pe metru pătrat. În celelalte regiuni, înnorările vor fi temporare și se vor semnala, izolat, ploi slabe. Pe spații foarte mici, vor mai fi condiții de producere a poleiului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări îndeosebi în sud-vest și est.
Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla tare, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, norii vor persista, dar vântul se mai domolește, devenind moderat. Termometrele vor indica minimum 0 grade. 
Duminică, va fi chiar mai cald, cu valori termice cuprinse între 0 și 7 grade. Va fi însă mai mult înnorat. Luni, temperaturile scad din nou și devin negative, mai ales că sunt așteptate ninsori. După care, va fi mai cald decât de obicei și mult soare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Duminică, 04 Ianuarie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea, mânie, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5017 secunde