€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Vrei să te faci jandarm? Începe recrutarea pentru școlile de militari

Ştire online publicată Joi, 06 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Veste bună pentru tinerii care își doresc o carieră militară. Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța continuă recrutarea și selecționarea candidaților pentru admiterea la instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, care vor avea loc în luna ianuarie a anului viitor. Este vorba despre Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, care le oferă celor interesați un număr de 350 de locuri și Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni (350 de locuri). Durata școlarizării este de un an.

Cererile de înscriere pentru admiterea în aceste instituții de învățământ postliceale ale M.A.I. se depun la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, din strada Mircea cel Bătrân nr. 108, până la data de 23 noiembrie.

Informații suplimentare despre înscriere, condiții de participare la concurs, documente necesare pentru constituirea dosarului de candidat se pot obține de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, la numărul de telefon 0241.618.969, interior 24557, sau consultând site-ul instituției.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8609 secunde