Vrei să muncești în străinătate? Măcelarii, la mare căutare

216
Vrei să muncești în străinătate? Măcelarii, la mare căutare - macelari2-1503588316.jpg

Articole de la același autor

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 910 locuri de muncă vacante. 


Cele mai multe oferte vin din partea angajatorilor din Marea Britanie (350 locuri de muncă), pentru operatori depozit, măcelari/tranșatori/fasonatori, operatori producție, îngrijitori persoane la domiciliu și asistenți medicali. Mai nou, se pare că măcelarii sunt la mare căutare în alte țări, aceștia fiind plătiți cu sume ce variază între 2.000 și 3.000 de euro. 


Și în Germania sunt disponibile 127 locuri de muncă, persoanele interesate să lucreze peste hotare putând opta pentru posturi de ospătari, bucătari, barmani, recepționeri, lucrători în construcții, maistru construcții de drumuri, menajere, mecanici instalații sanitare, termice/de climatizare. 


Patronii din Cehia caută, în schimb, șoferi autobuz, șlefuitori, pilitori, mecanici auto. Polonezii nu au nevoie decât de electricieni, iar în Irlanda, se caută tot lucrători în prelucrarea cărnii (măcelari/ciontolitori), dar și lucrători în fermele de vaci de lapte. Ca și în săptămânile anterioare, italienii au nevoie de îngrijitori la domiciliu, slovenii de operatori producție, iar norvegienii, de lucrători în fabrică, medici dentiști sau personal curățenie/specialist carnaval. 


Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, unde consilierul EURES îi poate îndruma. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4455 secunde