Vrei să fii în siguranță? Firma One Star Security, ofertă de nerefuzat pentru locuitorii din Ovidiu

1967

Articole de la același autor

Firma One Star Security este una dintre cele mai serioase din domeniu de profil ce asigură pază umană cu agenți instruiți și dotați cu echipament corespunzător cerințelor pe care obiectivul le impune. Totodată, firma deține cel mai mare dispecerat video de ultimă generație Hikvision din Dobrogea și unul dintre cele mai mari din țară! În plus, este una dintre firmele de securitate ce oferă mereu oferte personalizate. Despre toate acestea, ne-a vorbit în cadrul unui interviu, directorul comercial Marius Gheorghe.

-Ce ofertă de nerefuzat aveți la acest moment?

- În această perioadă, avem o ofertă specială pentru locuitorii din Ovidiu. Mai exact, un abonament de la 60 de lei cu tva inclus, pentru o perioadă obligatorie de doi ani. La acest preţ se adaugă costul echipamentului, aproximativ 1.100 lei plus tva. De asemenea, mai avem o ofertă convenabilă de la 80 lei plus tva pe o perioadă obligatorie de patru ani. În acest caz, echipamentul nu se plăteşte separat, el este oferit în custodie. Ambele oferte sunt valabile și pentru persoane fizice și pentru persoane juridice.





-Ce aveţi diferit față de alte firme astfel încât cei interesați să apeleze la One Star Security?

-Prețurile și calitatea!



-Cu ce garanții pleacă la drum clientul care încheie un contract cu One Star Security?


-În primul rând, echipele de lucru se află în Ovidiu, sunt băieți tineri, pregătiți, profesioniști care intervin în orice situație foarte rapid.



-Pentru societăți ce oferiți?

-Pentru societăți putem să le oferim de la analiză de risc fizic până la diminuarea costurilor cu serviciile de pază. Le facem monitorizare video, ceea ce înseamnă că eliminăm paza umană iar costurile sunt 20% din ce ar însemna paza umană. La un post de pază umană costurile sunt de 14.000 lei cu tva inclus, iar un post de pază îl eliminăm prin montarea a cinci, șase camere monitorizate video prin dispecerat unde costurile sunt în jur de 3.000 de lei. Este o diferență foarte mare!

-Până când este valabilă oferta pentru cei din orașul Ovidiu?

-Până la data de 1 noiembrie 2020.





-Ce oferte aveți pentru cei din municipiul Constanța?

- În general, ce putem oferi pentru toți constănțenii, sunt abonamentele ce pornesc de la 80 de lei cu tva inclus. Ceva mai ieftin avem pentru cei care locuiesc la apartamente, dar și pentru persoanele în vârstă, de peste 60 de ani, în aceste cazuri abonamentul fiind de 60 lei cu tva inclus pe o perioadă obligatorie de doi ani.

-Și pentru societăți?

-Pentru societățile mici, abonamentul este de la 80 lei plus tva inclus, pe o perioadă de minimum doi ani. Pentru societățile mari le reducem costurile cu securitatea bunurilor prin eliminarea parțială a posturilor de pază, cu monitorizare video. Asta înseamnă reducerea substanțială a costurilor cu paza și o mai bună supraveghere a obiectivului reducând foarte mult probabilitatea furturilor. Totodată, One Star Security oferă servicii de montare control acces, camere IP dintre cele mai performante, montare sisteme de alarmare la incendiu, servicii complete de supraveghere, pază umană cu agenți până în 40 de ani, profesioniști, transport valori, pază VIP, însoțiri transport feroviare, maritime și rutiere cu personal calificat avizați port-arm și instruiți de colonelul Anca Daniel și de Alex Filip.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1985 secunde