Vrei să devii baby-sitter? Înscrie-te la prima Școală pentru Bone de la Constanța

406
Vrei să devii baby-sitter? Înscrie-te la prima Școală pentru Bone de la Constanța - babysitting1mv8ext-1344538682.jpg

Articole de la același autor

Școala Bonelor prelungește până la data de 31 august 2012, inclusiv, perioada de înscrieri la cursurile de calificare în meseria de baby-sitter în județul Constanța. Programul de calificare le oferă femeilor fără ocupație (șomere, casnice, pensionare, studente și eleve de peste 18 ani) posibilitatea de a se specializa în domeniul îngrijirii copiilor. Cursurile sunt recunoscute și acreditate de Autoritatea Națională pentru Calificări. După promovarea examenului final, absolventele vor putea lucra ca bone calificate atât în România, cât și în toate țările Uniunii Europene.
Femeile interesate își pot depune dosarul de înscriere în Constanța - D.G.A.S.P.C. Constanța (str. Ciprian Porumbescu nr. 2A, parter), în Medgidia - Direcția Asistență Socială (str. Decebal, nr. 35, camera 19), în Năvodari - Direcția Asistență Socială (str. Sănătății nr. 3), în Techirghiol - Direcția Asistență Socială (str. Dr. Victor Climescu nr. 24).
Pentru a se putea înscrie la cursurile Școlii Bonelor, femeile trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 64 ani, să nu realizeze venituri dintr-o activitate economică sau socială, să fie apte, din punct de vedere al stării de sănătate fizică și psihică, pentru îngrijirea și supravegherea copiilor, să nu fi suferit o condamnare pentru care s-a pronunțat o hotărâre judecătorească rămasă definitivă, să nu fi fost decăzute din drepturile părintești, să fi absolvit minimum opt clase și să fi obținut aviz favorabil pentru a urma cursurile de baby-sitter în urma evaluării psihologice realizate gratuit în cadrul proiectului.

Cursuri de prim ajutor
Printre cunoștințele pe care participantele la Școala Bonelor le dobândesc în cadrul acestor cursuri se numără noțiuni de acordare a primului ajutor, abilitatea de a comunica cu familia și copilul, nevoile specifice de alimentație ale copilului sau modalitățile de a susține dezvoltarea lui fizică și psihică. În plus, cursantele vor afla care sunt drepturile și obligațiile lor contractuale în calitate de baby-sitter, primind toate informațiile necesare pentru angajarea în acest domeniu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Iulie 2012
Stire din Cetățenești : Simptomele polipilor nazali
Pagina a fost generata in 0.4296 secunde