Vrei să arați ca o adevarată vedetă? Iată ce rochii de seară să porți!

2275
Vrei să arați ca o adevarată vedetă? Iată ce rochii de seară să porți! - rochiidesearabogas1-1509973599.jpg

Articole recomandate

O rochie de seară este o achiziție importantă pentru orice femeie. Ea trebuie să fie specială, să arate impecabil și să te facă să te simți ca o adevarată vedetă de pe covorul roșu. În general, rochiile de seară lungi sunt foarte dificil de ales, pentru că există foarte multe modele care nu transmit nicio emoție. Acestea sunt create după o formulă clasică, pe care o folosesc majoritatea magazinelor de haine de damă. De aceea, există șanse mari să ajungi la evenimentul pentru care te-ai pregătit luni întregi și să constați că nu te deosebești cu nimic de celelalte femei, ci că te confunzi într-o mare de rochii de seară anoste.

Este foarte important să ai încredere în tine, să pașești ca o adevarată vedetă și să stralucești într-o rochie de seară spectaculoasă, care să atragă multe laude și priviri jinduitoare. Bogas.ro, unul dintre cele mai îndrăgite magazine online de haine din România, a lansat o colecție absolut impresionantă de rochii de seară de care nu ai cum să nu te îndragostești de la prima vedere. Iată câteva dintre modelele care ne-au atras atenția!

Rochia de seară Mirena




Mirena este una dintre cele mai spectaculoase rochii de seară pe care le poți purta la un eveniment sofisticat. Perlele aplicate manual îi oferă o prețiozitate aparte, un aer foarte rafinat și, în același timp, luxos. Și nu mai este un secret pentru nimeni, rozul prăfuit este una dintre cele mai hot culori ale sezonului, care avantajează orice femeie, indiferent de culoarea pielii sau de nuanța părului.

În plus, croiul acestei rochii de seară avantajează orice tip de siluetă, fiind secretul unui corp de sirenă perfect sculptat, care va frânge inimi oriunde va merge. O poți purta atât la o nuntă sau la un botez, cât și la un eveniment exclusivist, unde trebuie să arăți spectaculos. Desigur, nu încape îndoială, machiajul și coafura trebuie să fie impecabile.

Rochia de seară Medeea




O papușă vie - această imagine ne vine în minte când vedem rochia de seară Medeea. Este realizată din tul, iar căptușeala este din satin, ceea ce îți va oferi o fluiditate deosebita a mișcărilor și o eleganță cu care vei impresiona cu siguranță.

Broderia realizată manual este detaliul cheie al acestei rochii de seară în care vei arăta spectaculos. Nu ai nevoie de accesorii foarte multe, eventual doar de niste inele foarte prețioase și de sandale fine argintii sau nude.

Rochia de seară Elisabette




Da, acum chiar este posibil să arăți ca o adevărată zeiță din Mitologia greacă. Detaliile acestei rochii de seară te vor scoate din anonimat în orice ocazie! Culoarea turcoaz, detaliile din partea superioară, precum și fluiditatea pe care o descrie în partea de jos sunt secretul unei ținute reușite, fără niciun cusur.

Ai nevoie de sandale într-un bej, cercei prețioși, precum și un make up și o coafură fără cusur. Desigur, atitudinea face totul! Oferă acestei rochii de seară dragostea de care are nevoie, iar ea te va răsplăti prin multe priviri admirative și cuvinte de laudă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.874 secunde