Vrei o carieră în turism? Șansă pentru tineret

402
Vrei o carieră  în turism?  Șansă pentru tineret - cursurigratuiteturism-1515079377.jpg

Articole recomandate

 Tinerii constănțeni care se gândesc la o carieră în turism sunt așteptați, la jumătatea lunii ianuarie, să participe gratuit la cursuri de pregătire profesională, dar și la cursuri de învățare a limbii bulgare.

O agenție de turism din Constanța organizează, pe 19 ianuarie, de la ora 14.00, la Hotel Oxford, un eveniment de informare pentru cei care sunt interesați de un job în turism. Principala condiție este ca aceștia să aibă până în 29 de ani și să nu fie angajați sau studenți.

"Selectăm tineri din județul Constanța, care vor urma gratuit cursuri de instruire profesională în domeniul turismului și curs de limba bulgară. Aceștia se pot reorienta în carieră sau își pot îmbunătăți cunoștințele de specialitate, crescându-și șansele de angajare sau promovare în turism", a explicat Elena Luiza Oprea, reprezentantul agenției de turism.

Diploma obținută de aceștia este recunoscută de angajatori, atât în România, cât și în alte state din Uniunea Europeană.

Pentru a se înscrie la evenimentul de informare, doritorii trebuie să trimită un e-mail la adresa [email protected], până sâmbătă, 16 ianuarie.

Cursurile se vor desfășura în luna februarie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.458 secunde