Mai multe ştiri online:

Vom avea transport în comun pe apă, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 21 Iunie 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Primarul Decebal Făgădău intenționează să lanseze la Constanța o idee nouă pentru transportul în comun de persoane, și anume cel pe apă, în paralel cu transportul rutier. Acest lucru s-ar putea întâmpla, însă, abia după ce Regia de Transport în Comun se va transforma în societate comercială. Ca urmare, Mamaia Nord, Năvodari, Lumina, Ovidiu și Palazu Mare ar putea fi legate de noul cartier Campus Universitar și de Mamaia, printr-o linie care va avea dublă funcție, de transport în comun și de agrement.

„În intervalele de vârf, oamenii vor beneficia de transportul în comun, iar între aceste intervale vrem să facem plimbări de agrement. Sper ca noua companie de transport în comun, pe care municipalitatea o va construi să își pună în obiectul de activitate inclusiv operarea de ambarcațiuni nautice pentru transportul public. Îmi doresc ca toți constănțenii să învețe să utilizeze o ambarcațiune nautică”, a declarat edilul. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7603 secunde