Voluntarii fac curățenie pe malul lacului Techirghiol

288
1
Voluntarii fac curățenie pe malul lacului Techirghiol - voluntariifaccuratenie-1467904376.jpg
28 de voluntari de la Școala Wolfert van Borselen din Rotterdam, Olanda, și 12 voluntari români au făcut curățenie, ieri, pe malul lacului Techirghiol. Activitatea, intitulată "Caravana Verde", s-a desfășurat în cadrul proiectului "Sănătate din natură", finanțat de către Fundația pentru Parteneriat și Mol România, fiind cuprinsă în programul "Spații Verzi". 


Proiectul este realizat de către Fundația Breath România, reprezentată de președintele Seitcadil Olgun, în parteneriat cu Primăria orașului Techirghiol, Liceul Teoretic "Emil Racoviță" din Techirghiol și Asociația de Părinți a Liceului Teoretic "Emil Racoviță". Voluntarilor li s-au alăturat și localnici. 


"Luna aceasta, marcăm 13 ani de colaborare dintre Școala Wolfert van Borselen din Olanda și Fundația Breath România. Proiectele dezvoltate anual în parteneriat româno-olandez au avut ca beneficiari copiii protejați în cadrul Complexului de Servicii Comunitare Sparta - Rotterdam din Techirghiol, ajutor concretizat în proiecte de renovare și reparații în complex. Anul acesta, în-afara activităților de renovare a complexului, grupul de voluntari a luat activitățile proiectului «Sănătate din natură» și participă activ la acestea în perioada 1 - 10 iulie", a declarat președintele Seitcadil Olgun. 


Comentează știrea

Olgun
8 iulie 2016
uite asa,

cu banii de la olandezi si pe spinarea fraierilor imi mai trag eu o casa,o masina,una, alta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4604 secunde