Voluntarii, chemați să ajute la curățarea parcului sportiv de la Palatul Copiilor

243
Voluntarii, chemați să ajute la curățarea parcului sportiv de la Palatul Copiilor - palatulcopiilor61-1590167229.jpg

Articole de la același autor

Palatul Copiilor Constanța are nevoie să fie restaurat. Drept pentru care, profitând și de faptul că, în acest moment activitatea în cadrul instituției este sistată, ca urmare a măsurilor de limitare a răspândirii noului coronavirus, Asociația eTrezirea împreună cu reprezentanții Palatului Copiilor din Constanța sunt deciși să desfășoare o amplă activitate de igienizare și refacere a parcului sportiv din incinta acestei instituții. În consecință, voluntarii care doresc să se alăture acestui demers sunt așteptați, sâmbătă, 23 mai, la ora 10.00, la instituția de pe strada Soveja. Acțiunea va continua și în sfârșiturile de săptămână viitoare.

"Se va lucra după un plan bine stabilit, în care voluntarii vor respecta regulile distanțării sociale, vor fi testați cu termometru la intrarea în complex, în cadrul unui punct de triaj. Această acțiune va începe în data de 23 mai și se va desfășura în condiții stricte de siguranță privind distanțarea socială și protecția fiecăruia. Fiecare voluntar va lucra pe un culoar bine stabilit. Vom avea la intrarea în complex un punct dotat cu termometru, dezinfectanți, mănuși, combinezoane, măști", au arătat organizatorii activității.

Concret, în cadrul acțiunii se dorește să se realizeze: dezinfectarea tuturor clădirilor din cadrul Palatului Copiilor, curățarea și aranjarea spațiului verde, refacerea instalațiilor electrice, de iluminat și de apă, refacerea pistei de karting, refacerea sau înlocuirea stâlpilor de iluminat, amenajarea terenurilor de sport, a intrării, a băncuțelor, a spațiilor cu flori. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4467 secunde