VOI, CA PĂRINȚI, CUM AȚI REACȚIONA? Copil însemnat cu pixul pe frunte pentru că nu și-a făcut temele!

5782
1
VOI, CA PĂRINȚI, CUM AȚI REACȚIONA? Copil însemnat cu pixul pe frunte pentru că nu și-a făcut temele! - 646x404-1523953908.jpg
Un copil în vârstă de 4 ani, din comuna gorjeană Bustuchin, a fost însemnat cu pixul pe frunte de o educatoare, drept pedeapsă pentru că nu și-a făcut temele.



Incidentul s-a petrecut vineri, 13 aprilie. Copilul a mers acasă marcat pe frunte cu pixul. Părinții s-au revoltat și au mers la școală. Conducerea unității de învățământ a sesizat Inspectoratul Școlar Județean Gorj, care a deschis o anchetă. 


 "Doamna educatoare ar fi vrut să-l pedepsească și l-ar fi scris pe frunte, cu pixul. Totul s-a petrecut chiar la grădiniță. Nu este o manifestare normală din partea unui cadru didactic. Este regretabil ceea ce s-a petrecut. Activitatea cadrului didactic va fi analizată", a spus Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al ISJ Gorj.


 Educatoarea profesează la unitatea de învățământ din Bustuchin din toamna anului trecut. Educatoarea este cercetată disciplinar.   Vasile Spiridon, director al Liceului Tehnologic din Bustuchin, a spus că a stat de vorbă cu educatoarea, dar că aceasta nu și-a recunoscut fapt. Ea susține că i-a făcut un semn foarte mic: 


"Mi-a spus că i-a făcut un semn mic, nu așa de mare cum apare în fotografii. Nu credeam că se poate întâmpla așa ceva. Mi-a spus că băiețelul nu și-ar efectuat sarcinile. Doamna educatoare este anchetată de comisia de disciplină".

SURSA: adevarul.ro



Comentează știrea

cetatean
17 aprilie 2018
Dezastru la scoala 6

M-am ingrozit de ceea ce am vazut la scoala 6. Dezastru de la o teava sparta au fost afectate :bibiloteca, laboratoare,secretariat - documente ,calculatoare. Personalul scolii se bucura ca au avut inundatie , poate in felul acesta vor veni si cei de la primarie sa vada pe ce se duc bani si sa lichideze mai repede scoala 6 si sa nu mai stea in tensiune. La gimnaziu sunt putini elevi ,iar la clasa pregatitoare s-au inscris 8 elevi ce nu pot forma o clasa. Mai mult de jumatate de clase sunt goale. Pentru ce Primaria aloca bani la scoala 6 daca nu este folosita nici la jumatate de capacitate?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6956 secunde