Vlad Voiculescu: Vă asigur că măsurile pe care România le-a luat nu sunt mai drastice decât în alte ţări

229
Vlad Voiculescu: Vă asigur că măsurile pe care România le-a luat nu sunt mai drastice decât în alte ţări - vladvoiculescuscaled-1617115396.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat marţi că măsurile pe care România le-a adoptat în contextul celui de-al treilea val al pandemiei cu noul coronavirus nu sunt mai dure decât în alte ţări, "din contră, sunt ceva mai relaxate".


"Ce vă asigur că măsurile pe care România le-a luat nu sunt mai dure, acele măsuri de protecţie, nu sunt mai drastice decât în alte ţări. Din contră, sunt ceva mai blânde, sunt ceva mai relaxate decât majoritatea covârşitoare a ţărilor europene. Când spunem "vrem o ţară ca afară" şi am spus-o de multe ori fiecare dintre noi cam orice ţară ca afară are restricţii mai dure decât cele cu care ne confruntăm acum, pentru că sunt absolut necesare şi nu s-a descoperit încă un leac sau o magie prin care să batem din palme şi pandemia să dispară", a spus ministrul, într-o conferinţă de presă.


El a afirmat că singura şansă este vaccinarea.


"Singura şansă pe care o avem este vaccinarea şi trebuie să câştigăm timp pentru vaccinare şi timp înseamnă timp pentru noi, pentru ai noştri. Cu toţii trebuie să ne protejăm", a spus Voiculescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6673 secunde