Vlad Voiculescu: Probabil că va trebui să trăim cu o formă sau alta a virusului

253
Vlad Voiculescu: Probabil că va trebui să trăim cu o formă sau alta a virusului - 115033548gettyimages1226314512-1617611246.jpg

Articole recomandate

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat luni că nu se ştie cât va dura până când se va reveni la "libertatea" din urmă cu un an şi jumătate, de dinainte de pandemie, şi este "foarte probabil" că lumea va trebui să trăiască "într-un fel sau altul cu o formă sau alta" a noului coronavirus.


"Nu ştim cât va dura până când vom avea libertatea pe care o aveam acum un an şi jumătate. Foarte probabil că va trebui să trăim într-un fel sau altul cu o formă sau alta a virusului şi atunci trebuie să găsim şi noi, ca ţară, şi întreaga umanitate trebuie să găsim moduri de a convieţui cu acest virus. (...) În perioada următoare avem nevoie să fim împreună şi avem nevoie să definim modul în care noi o să fim competitivi la nivel internaţional. De modul în care scăpăm sau gestionăm acest virus o să depindă capacitatea noastră de a ne plasa în această lume mare. Dacă o să rămânem cu o ghiulea atârnată de picior, fără să gestionăm criza, cu un sistem medical slăbit, asta o să impacteze tot viitorul acestei naţiuni", a afirmat ministrul la videoconferinţa "Profit Health.forum - Sistemul sanitar, un an de pandemie: realizări, eşecuri, viitor".


El a spus că, în prezent, România se află în al treilea val de pandemie şi se cunosc mult mai multe lucruri decât în urmă cu un an şi există mai multe resurse la îndemână, în principal vaccinurile.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6441 secunde