Vizită de lucru în cadrul programului de colaborare bilaterală cu Serviciul Național de Ocupare din Serbia

109

Articole de la același autor

Urmare a invitației lui Zoran Martinovic, directorul Serviciul Național de Ocupare din Serbia, delegația Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă condusă de președintele instituției, Cristiana Barbu, efectuează o vizită de lucru la Belgrad, în data de 25 octombrie.


Cele mai importante teme de pe agenda de lucru la care delegația ANOFM va susține intervenții vizează: situația cu privire la ultimele evoluții pe piața muncii și prioritățile de acțiune ale celor două Servicii Publice de Ocupare pentru finalul anului 2017 și anul 2018; întărirea colaborării cu angajatorii; programele de formare profesională pentru șomeri și circulația forței de muncă între cele două țări. 


În cadrul discuțiilor vor fi abordate și posibilitățile de colaborare prin intermediul unor proiecte finanțate prin programe UE, inclusiv în cadrul unor parteneriate transfrontaliere.
De asemenea, vor fi discutate și propuneri de acțiuni comune ce ar putea fi organizate în anul 2018, în baza Protocolului de colaborare încheiat între cele două Servicii Publice de Ocupare în anul 2007. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0846 secunde