VIVO! Constanța invită studenții la primul VR Escape Room din Constanța

210
VIVO! Constanța invită studenții la primul VR Escape Room din Constanța - vivo-1508429839.jpg

Articole recomandate

Centrul Comercial VIVO! Constanța continuă să transforme cumpărăturile într-o experiență totală, iar în week-end-ul 21-22 octombrie, a venit rândul studenților să se bucure de activități pregătite special pentru ei.

Studenții care completează un formular de înscriere la http://bit.ly/2fLSJ58 până azi vor avea acces gratuit la primul VR Escape Room din Constanța, în limita locurilor disponibile. Aceasta este o experiență unică, căci toată activitatea se desfășoară în VR, iar prietenii vor lucra împreună în universal virtual.

De asemenea, hotspot-ul week-end-ului este biroul de informații al centrului comercial. Aici, primii 300 de studenți ce vin cu carnetul de student, sâmbătă și duminică (21, 22 octombrie), vor primi garantat un voucher de 50 de lei, valabil în magazine partenere.

Toți studenții vor primi un cupon de acces la zona dedicată lor și se vor putea bucura, în intervalul orar 16:00 - 19:00, de sesiuni de VR Games, sesiuni gratuite de machiaj, cafea la discreție și mult așteptatul VR Escape Room.

Totodată, cu acest cupon vor putea participa la o super tombolă dedicată, pentru a câștiga boxe și căști wireless JBL. În plus, atmosfera va fi animată de un DJ cu playlist de distracție.

Accesul este gratuit, fiind destinat în exclusivitate studenților care vin cu carnetul de student vizat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4409 secunde