VIVO! Constanța deschide PANDORA

231

Articole de la același autor

Centrul comercial VIVO! Constanța își completează, începând de astăzi, lista magazinelor de bijuterii cu un nou nume, PANDORA. 


Amplasat în zona intrării 2, magazinul PANDORA le îndeamnă pe femeile din Constanța să-și exprime stilul și personalitatea cu bijuterii delicate, inspirate din natură, realizate de către cei mai talentați maeștri bijutieri. 


Cu ocazia deschiderii magazinului PANDORA în VIVO! Constanța, până pe 25 martie, vizitatorii sunt așteptați cu o ofertă specială: la două produse achiziționate, pe al treilea îl primesc cadou. Detaliile promoției sunt disponibile pe vivo-constanta.com.
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la prețuri accesibile, PANDORA creează, fabrică și comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-și accepte personalitatea și să-și exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare și feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieții și valorile personale. Creațiile unice și atent finisate de la PANDORA combină meșteșugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente, prin aproximativ 7.700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2.300 de magazine-concept.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Februarie 2018
Stire din Social : Love Days, la VIVO! Constanța
Pagina a fost generata in 0.537 secunde